Žiher Novice

Zadnje dodane novice:

NAGRADNA IGRA na družbenih omrežjih

NAGRADNA IGRA na družbenih omrežjih

Leave review
Sodelujte in se potegujte za vstopnico za obisk Sejma Modular Homes Expo20...
Preberi več
Sejem Modular Homes Expo 2024, Zagreb

Sejem Modular Homes Expo 2024, Zagreb

Leave review
Obiščite nas od 19. do 21.4. na sejmu Modular Homes Expo 2024 v Zagrebu
Preberi več
Dan odprtih vrat 6.4.2024

Dan odprtih vrat 6.4.2024

Leave review
Pridružite se nam v soboto, 6. aprila 2024, in odkrijte, kaj prinaša prihod...
Preberi več

Lesno predelovalni center Žiher

Spoštovani,


Podjetje Žiher d.o.o. naznanja kar dva izredno pomembna mejnika v zgodovini našega podjetja: s ponosom objavljamo dopolnitev častitljivih 70. let našega ustanovitelja, gospoda Alojza Žihra, in obenem obeležujemo tudi 40 let odkar se je podal na samostojno podjetniško pot.


Ob tej priložnosti se želimo zahvaliti gospodu Alojzu Žihru za njegovo vizijo, predanost in trdo delo, ki je omogočilo nastanek in uspeh našega podjetja. S svojo strastjo in vizijo je postavil temelje našega podjetja ter nas vodil skozi vsa ta uspešna leta.


Da bi še dodatno nadgradili naše storitve, zmogljivosti in izboljšali našo proizvodnjo, smo danes položili temeljni kamen za nov lesnopredelovalni center Žiher les, ki bo predstavljal ključno komponento naše proizvodnje in omogočal še boljšo uporabo domačih lesnih virov. Z najsodobnejšo tehnologijo in inovativnimi procesi bomo nadaljevali našo zavezanost trajnostnemu pristopu in varovanju okolja.


Ob tej priložnosti zahvaljujemo vsem zaposlenim, strankam in partnerjem, ki so prispevali k našemu uspehu in rasti podjetja v vseh teh let. Brez vaše predanosti, strokovnosti in zaupanja ne bi mogli doseči vseh teh pomenljivih dosežkov. Skupaj se veselimo prihodnjih izzivov in priložnosti ter gradimo našo uspešno prihodnost bivanja z vami in za vas.


Vodstvo podjetja Žiher d.o.o.