Žiher Novice

Zadnje dodane novice:

Lesno predelovalni center Žiher

Lesno predelovalni center Žiher

Leave review
Podjetje Žiher d.o.o. naznanja kar dva izredno pomembna mejnika v zgodovini...
Preberi več
Sejem Dom 2023

Sejem Dom 2023

Leave review
Vljudno vas vabimo, da nas med 22. in 26. 3. 2023 obiščete na sejmu DOM v L...
Preberi več
Kolektivni dopust 28.4.2023

Kolektivni dopust 28.4.2023

Leave review
Obveščamo vas, da ima uprava podjetja Žiher d.o.o. 28.4.2023 kolektivni dop...
Preberi več

Lesno predelovalni center Žiher

Spoštovani,


Podjetje Žiher d.o.o. naznanja kar dva izredno pomembna mejnika v zgodovini našega podjetja: s ponosom objavljamo dopolnitev častitljivih 70. let našega ustanovitelja, gospoda Alojza Žihra, in obenem obeležujemo tudi 40 let odkar se je podal na samostojno podjetniško pot.


Ob tej priložnosti se želimo zahvaliti gospodu Alojzu Žihru za njegovo vizijo, predanost in trdo delo, ki je omogočilo nastanek in uspeh našega podjetja. S svojo strastjo in vizijo je postavil temelje našega podjetja ter nas vodil skozi vsa ta uspešna leta.


Da bi še dodatno nadgradili naše storitve, zmogljivosti in izboljšali našo proizvodnjo, smo danes položili temeljni kamen za nov lesnopredelovalni center Žiher les, ki bo predstavljal ključno komponento naše proizvodnje in omogočal še boljšo uporabo domačih lesnih virov. Z najsodobnejšo tehnologijo in inovativnimi procesi bomo nadaljevali našo zavezanost trajnostnemu pristopu in varovanju okolja.


Ob tej priložnosti zahvaljujemo vsem zaposlenim, strankam in partnerjem, ki so prispevali k našemu uspehu in rasti podjetja v vseh teh let. Brez vaše predanosti, strokovnosti in zaupanja ne bi mogli doseči vseh teh pomenljivih dosežkov. Skupaj se veselimo prihodnjih izzivov in priložnosti ter gradimo našo uspešno prihodnost bivanja z vami in za vas.


Vodstvo podjetja Žiher d.o.o.