Žiher Novice

Zadnje dodane novice:

Zimska idila 2021

Zimska idila 2021

Leave review
Še malo in poslovili se bomo od leta 2021. December je tu in prazniki so pr...
Preberi več
VELIKA NAGRADNA IGRA: S klikom do sodobne hiše SmartHouse.

VELIKA NAGRADNA IGRA: S klikom do sodobne hiše SmartHouse.

Leave review
V sodelovanju s Petrol klubom smo pripravili prav posebno nagradno igro, kj...
Preberi več
Išče se inženir gradbeništva (m/ž)

Išče se inženir gradbeništva (m/ž)

Leave review
Zaradi nenehne rasti podjetja in povečanega obsega dela razpisujemo več pro...
Preberi več

Glamping Sončna dolina Bioterme zasedel drugo mesto

V ponedeljek, 8. oktobra, je Turistična zveza Slovenije na slovesni prireditvi na Dnevih slovenskega turizma podelila priznanja najbolj urejenim in gostoljubnim krajem v okviru tekmovanja Moja dežela - lepa in gostoljubna.

Na to državno tekmovanje akcije Moja dežela - lepa in gostoljubna se je letos uvrstilo kar 105 mest in krajev, 20 kampov in glampingov, šest mladinskih prenočišč, 21 tematskih poti in vsi Petrolovi bencinski servisi.

 

V podjetju Žiher smo zelo ponosni, da je Glamping Sončna dolina Bioterme, ki ga je gradilo prav naše podjetje Žiher, d. o. o., v kategoriji glampingi zasedel drugo mesto. Komisijo je prepričal lasten wellnes, zasebne lesene kadi z geotermalno vodo in svež zajtrk, ki goste pričaka v košarici pred vrati

 

 

Takšne potrditve nam dajejo zagon za dobro delo tudi naprej in v nas prebujajo željo, da bi bili v druži tistih, ki premikajo meje mogočega in razmišljajo izven okvirjev. Z našimi skupnimi projekti želimo imeti pozitiven vpliv na družbo in še naprej prispevati k dobrim praksam, ki pomenijo premik naprej.