Žiher Novice

Zadnje dodane novice:

Obiščite nas na sejmu Dom plus v Ljubljani

Obiščite nas na sejmu Dom plus v Ljubljani

Leave review
Vljudno vas vabimo, da nas med 5. in 9. oktobrom obiščete na sejmu Dom Plus...
Preberi več
Obiščite nas na Celjskem sejmu MOS

Obiščite nas na Celjskem sejmu MOS

Leave review
Vljudno vabljeni, da nas med 14. In 18. Septembrom obiščete na Celjskem sej...
Preberi več
Predstavljamo 3 nove lepotice

Predstavljamo 3 nove lepotice

Leave review
Še malo in poslovili se bomo od leta 2021. December je tu in prazniki so pr...
Preberi več

Glamping Sončna dolina Bioterme zasedel drugo mesto

V ponedeljek, 8. oktobra, je Turistična zveza Slovenije na slovesni prireditvi na Dnevih slovenskega turizma podelila priznanja najbolj urejenim in gostoljubnim krajem v okviru tekmovanja Moja dežela - lepa in gostoljubna.

Na to državno tekmovanje akcije Moja dežela - lepa in gostoljubna se je letos uvrstilo kar 105 mest in krajev, 20 kampov in glampingov, šest mladinskih prenočišč, 21 tematskih poti in vsi Petrolovi bencinski servisi.

 

V podjetju Žiher smo zelo ponosni, da je Glamping Sončna dolina Bioterme, ki ga je gradilo prav naše podjetje Žiher, d. o. o., v kategoriji glampingi zasedel drugo mesto. Komisijo je prepričal lasten wellnes, zasebne lesene kadi z geotermalno vodo in svež zajtrk, ki goste pričaka v košarici pred vrati

 

 

Takšne potrditve nam dajejo zagon za dobro delo tudi naprej in v nas prebujajo željo, da bi bili v druži tistih, ki premikajo meje mogočega in razmišljajo izven okvirjev. Z našimi skupnimi projekti želimo imeti pozitiven vpliv na družbo in še naprej prispevati k dobrim praksam, ki pomenijo premik naprej.